Klanten beoordelen ons met een:

BAMBOO ondergoed Er zijn 5 producten

Natuurlijk, zacht en ademend.

Bamboe ondergoed voor heren.

Zachte bamoevezel voelt zacht op de huid.

Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor ultiem comfort de hele dag.

De bamboevezel blijft warm in de winter en koel in de zomer.

Milieuvriendelijk materiaal.


Toont 1 - 5 van de 5 items
  • 2-pack boxershorts. Kleur: Marine Zachte bamoevezel voelt comfortabel aan op de huid. Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor een ultiem draagcomfort. De bamboevezel blijft in de winter warm en in de zomer koel. Milieuvriendelijk materiaal. 65% viscose(bamboe) 30% katoen 5% elasthan.

  • 2-pack boxershorts. Kleur: Zwart Zachte bamoevezel voelt comfortabel aan op de huid. Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor een ultiem draagcomfort. De bamboevezel blijft in de winter warm en in de zomer koel. Milieuvriendelijk materiaal. 65% viscose(bamboe) 30% katoen 5% elasthan.

  • 2-pack boxershorts. Kleur: 1x Kobalt 1x Groen. Zachte bamoevezel voelt comfortabel aan op de huid. Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor een ultiem draagcomfort. De bamboevezel blijft in de winter warm en in de zomer koel. Milieuvriendelijk materiaal. 65% viscose(bamboe) 30% katoen 5% elasthan.

  • 2-pack T-Shirt met V-Hals. Kleur: Wit. Zachte bamoevezel voelt comfortabel aan op de huid. Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor een ultiem draagcomfort. De bamboevezel blijft in de winter warm en in de zomer koel. Milieuvriendelijk materiaal. 65% viscose(bamboe) 30% katoen 5% elasthan.

  • 2-pack T-Shirt met V-Hals. Kleur: Zwart. Zachte bamoevezel voelt comfortabel aan op de huid. Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor een ultiem draagcomfort. De bamboevezel blijft in de winter warm en in de zomer koel. Milieuvriendelijk materiaal. 65% viscose(bamboe) 30% katoen 5% elasthan.

Toont 1 - 5 van de 5 items

Gesloten

Wij zijn op zondag gesloten. Komt u alstublieft morgen terug om uw producten af te rekenen.
Uiteraard kunt u wel gewoon onze producten bekijken!
Bedankt voor uw begrip.

Wester-Beenmode