BAMBOO hipster, short, hemd of shirt Er zijn 4 producten

Natuurlijk, zacht en ademend.

Bamboe ondergoed voor dames.

Zachte bamboevezel voelt zacht op de huid.

Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor ultiem draagcomfort de hele dag.

De bamboevezel blijft warm in de winter en koel in de zomer.

Milieuvriendelijk materiaal.


Toont 1 - 4 van de 4 items
  • 2-pack dames hemd. Kleur: Zwart. Zachte bamboevezel voelt comfortabel aan op de huid. Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor een ultiem draagcomfort. De bamboevezel blijft in de winter warm en in de zomer koel. Milieuvriendelijk materiaal. 65% viscose(bamboe)  30% katoen  5% elasthan.

  • 2-pack dames hemd Kleur: Wit. Zachte bamboevezel voelt comfortabel aan op de huid. Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor een ultiem draagcomfort. De bamboevezel blijft in de winter warm en in de zomer koel. Milieuvriendelijk materiaal. 65% viscose(bamboe)  30% katoen  5% elasthan.

  • 2-pack dames shirt korte mouw. Kleur: Zwart. Zachte bamboevezel voelt comfortabel aan op de huid. Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor een ultiem draagcomfort. De bamboevezel blijft in de winter warm en in de zomer koel. Milieuvriendelijk materiaal. 65% viscose(bamboe)  30% katoen  5% elasthan.

  • 2-pack dames shirt korte mouw. Kleur: Wit. Zachte bamboevezel voelt comfortabel aan op de huid. Bamboe voert op natuurlijke wijze vocht af voor een ultiem draagcomfort. De bamboevezel blijft in de winter warm en in de zomer koel. Milieuvriendelijk materiaal. 65% viscose(bamboe)  30% katoen  5% elasthan.

Toont 1 - 4 van de 4 items

Gesloten

Wij zijn op zondag gesloten. Komt u alstublieft morgen terug om uw producten af te rekenen.
Uiteraard kunt u wel gewoon onze producten bekijken!
Bedankt voor uw begrip.

Wester-Beenmode