Catalogus

Kousenvoetjes/Sneakers Er zijn 11 producten

Kousenvoetjes: onmisbaar in open schoenen, ballerina's of sneakers. Kousenvoetjes geven je voeten extra comfort en zijn ook fijn in de zomer. Onze kousenvoetjes absorberen namelijk perfect tegen transpiratie. Bovendien beschermen de lage sokjes uw voeten. WESTER heeft diverse modellen sokjes en kousenvoetjes voor verschillende open en lage schoe...

Kousenvoetjes: onmisbaar in open schoenen, ballerina's of sneakers. Kousenvoetjes geven je voeten extra comfort en zijn ook fijn in de zomer. Onze kousenvoetjes absorberen namelijk perfect tegen transpiratie. Bovendien beschermen de lage sokjes uw voeten. WESTER heeft diverse modellen sokjes en kousenvoetjes voor verschillende open en lage schoenen. uiteraard kun u kiezen uit meerdere kleuren.

Kousenvoetjes voor open schoenen

De katoenen kousenvoetjes met platte boord bieden veel draagcomfort in lage open schoenen. Wij hebben ook sokjes speciaal voor ballerina's. Deze zijn extra laag, onzichtbaar in ballerina's en zijn extra elastisch dankzij de elastomeer / katoen / polyamide materiaalmix. 

Kousenvoetjes voor sneakers

Onze katoenen badstof sokjes zijn perfect in gympen en sneakers. De sokjes zijn heerlijk comfortabel dankzij de badstof binnenzijde. De sneaker sokjes hebben wij in wit, huidskleur en zwart. 

Kousenvoetjes en lage sokjes bestellen

Bestellen kan direct online. U kunt kiezen voor afhalen in de winkel in Barneveld of voor thuisbezorgen.

Heeft u onze complete collectie beenmode al gezien? Bij hebben niet alleen kousenvoetjes. Ook panty's, leggings en maillots voor dames en kinderen. 

Meer over Kousenvoetjes/Sneakers

Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items

Gesloten

Wij zijn op zondag gesloten. Komt u alstublieft morgen terug om uw producten af te rekenen.
Uiteraard kunt u wel gewoon onze producten bekijken!
Bedankt voor uw begrip.

Wester-Beenmode