Over Wester Been- en ondermode

Onze geschiedenis

In de jaren '50 startte Marinus Ter Haar een markthandel in partijgoederen en fournituren. In 1998 droeg hij de zaak over aan zijn schoonzoon Andre Westerink en zoon Martin ter Haar. De naam WESTER is een samenvoeging van de beginletters van hun achternamen. Al snel besloten zij om in ook een winkel te openen in de hoofdstraat van Barneveld. 

De winkel in Barneveld

Inmiddels is Wester uitgegroeid tot een waar begrip in de omgeving en komen mensen vanuit het hele land naar de winkel voor het ruime assortiment. De partijgoederen en fournituren hebben plaats gemaakt voor een uitgebreide collectie, voor jong en oud. Zo hangt onze winkel in Barneveld het hele jaar vol met been-, nacht- en ondermode voor dames, heren, kinderen en baby's, zoals:

Kniekousjes en sokjes van Condor

Sokken - Panty's - Kousen - Leggings - Kniekousen

Hemdjes - Ondergoed - Shapewaer

Pyjama’s - Huispakken - Nachthemdjes - Badjassen

We zijn altijd op zoek naar nieuwe merken en producten en breiden het assortiment regelmatig uit. Wandel daarom af en toe eens binnen in onze winkel, of blijf op de hoogte door onze nieuwsbrief. 

De webshop

Speciaal voor de klanten die iets verder weg wonen hebben we naast de fysieke winkel ook een webshop laten ontwikkelen. Hierop vindt u voornamelijk onze basiscollectie en kan u eenvoudig uw favoriete producten (opnieuw) bestellen.

Persoonlijke service van ons Wester-team

Het enthousiaste Wester-team staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen. Bij Wester combineren wij het gemak van online winkelen met perfecte service en een persoonlijk advies. Wij staan 6 dagen per week voor u klaar. Bel ons dus gerust met vragen of kom langs in de winkel!


Gesloten

Wij zijn op zondag gesloten. Komt u alstublieft morgen terug om uw producten af te rekenen.
Uiteraard kunt u wel gewoon onze producten bekijken!
Bedankt voor uw begrip.

Wester-Beenmode